Gaming-leir

Er du 5.klassing eller eldre? Liker du å game, treffe nye venner, høre om Jesus og være på leir? Da er dette helgen for deg! Dette blir en knall-kjekk leir, hvor vi skal være sammen, spise god mat, ha bibelsamlinger og game masse. Kanskje får du noen nye leirvenner og treffer gamle kjente, kanskje er det første gang du drar på leir? – Uansett så er du hjertelig velkommen! 

Vi er en gjeng ledere som gleder oss til å treffe akkurat deg!

Fredag 4.november er det innkvartering kl.18:00, og så spiser vi kveldsmat sammen før en bli-kjent-samling med andakt og leirens første gaming-runde. På lørdag er det frokost kl.09:00. Deretter er det bibelsamling og gaming frem til middag 12:30. Kiosken åpner etter middag, og så fortsetter vi å game etterpå. Kveldsmat 17:30, før en bibelsamling og en leirkveld med kos. De som vil game mer på kvelden kan det! Søndagen spiser vi frokost, pakker og rydder, og har så en bibelsamling kl. 10:00. Frem til middag kl. 12:30 blir det også ulike uteaktiviteter. Leiren er over for denne gang i 13:30-tiden. 

Håper du får kost deg maks disse dagene! 

Praktisk info: 

  • Påmeldingsfrist er 27.oktober. NB! Leiren kan fulltegnes før dette!
  • Deltakerbrev, program og pakkeliste sendes ut en uke før leiren starter.
  • Husk å gi god informasjon om eventuelle allergier og medisiner, samt andre behov lederne bør kjenne til. 
  • Ved avbestilling etter påmeldingsfristen betales halvparten av prisen. Avbestilling skjer ved å sende mail til sor@nlm.no.
  • Om du ikke møter opp, uten å ha gitt beskjed, faktureres hele summen. 
  • Adresse til Undeland Misjonsgård: Brattestien 559, 4588 Kvås

Pakkeliste: Bibel, sovepose, laken, putevar, toalettsaker og håndsåpe, uteklær, innesko, regntøy og det du ellers trenger for en leirhelg. 

Det kan tenkes at vi unntaksvis vil spille spill med 12års-aldersgrense. Kun spill som har gått gjennom sensuren, og kun sammen med ledere.  

Pris: 10 – 12 år kr. 770,-
         13+ kr. 900,-

Leirklubben: For deltakere som er 3-14 år er det mulig å melde seg inn i Leirklubben samtidig som en melder seg på leiren. Medlemskapet koster 50 kr.i årskontigent,og betales sammen med leiren. Medlemskapet gir 100 kroner i rabatt på hver barne- og tweenaleir barnet deltar på i 2022. Ved årsskiftet må man selv fornye medlemskapet.

Dato

04 - 06 nov 2022
Expired!

Mer info

Påmelding
Kategori
Påmelding