Juleaktivitetsleir 2. – 4. klasse

Så stas at du kan tenke deg å dra på leir! På leir får du treffe nye og gamle leirvenner, du får være med på bibelsamlinger om Jesus og gjøre mange kjekke aktiviteter sammen med både deltakere og ledere. 

Vi håper at akkurat Du kommer!

Fredagen starter med innvkartering kl 18:00, og så kveldsmat kort tid etter. Senere blir det bli-kjent – samling med en kort andakt. På lørdagen er det frokost kl 09:00, før vi har bibelsamling. Ca. kl. 11:00 starter vi med ulike aktiviteter, gjerne både ute og inne, i tillegg til juleverksted. Det serveres middag kl.13:00, og kiosken er åpen etterpå. Aktivitetene fortsetter frem til kveldsmat. På kvelden har vi hyggekveld, med andakt om misjon. Søndag er det frokost kl 09:00, i tillegg til bibelsamling og tid for å rydde. Leiren avsluttes ca kl.13:00, etter middag. 

Praktisk info:

  • Påmeldingsfrist torsdag 3.november. NB! Leiren kan fulltegnes før dette.
  • Deltakerbrev, program og pakkeliste sendes ut en uke før leiren starter.
  • Ved avbestilling etter påmeldingsfristen betales halvparten av prisen. Avbestilling skjer ved å sende mail til sor@nlm.no
  • Om du ikke møter opp, uten å ha gitt beskjed, faktureres hele summen. 
  • Adresse til Undeland: Brattestien 559, 4588 Kvås

Pakkeliste: Bibel, skrivesaker, sovepose, laken, putevar, toalettsaker og håndsåpe, forkle, uteklær, innesko. 

Pris: 770,-

Leirklubben: For deltakere som er 3-14 år er det mulig å melde seg inn i Leirklubben samtidig som en melder seg på leiren. Medlemskapet koster 50 kr.i årskontigent,og betales sammen med leiren. Medlemskapet gir 100 kroner i rabatt på hver barne- og tweenaleir barnet deltar på i 2022. Ved årsskiftet må man selv fornye medlemskapet.

Dato

11 - 13 nov 2022
Expired!

Mer info

Påmelding
Kategori
Påmelding